Naši nejlepší dostali jasné zadání. Smažit! A ohromte nás! A nezklamali.
Naši nejlepší dostali jasné zadání. Smažit! A ohromte nás! A nezklamali.
Šéfkuchaři našich kantýna a restaurací vše připravili a porota rozhodla. Hodnotili všichni, od těch nejpovolanějších jako byli náš CEO Filip Sajler nebo kreativní šéfkuchař Martin Staněk, až po obyčejné smrtelníky z řad marketingu a salesu. Vybírání nebylo jednoduché a vznikla celá řada skvělých pokrmů, které nám ještě lépe ukázaly, koho vlastně mezi sebou máme. A díky! Smekáme, a jsme hrdí, že jsou všichni #perfectTEAM.
1. - 3. 2.
Kuřecí Tonkatsu s jasmínovou rýží
6. - 10. 2.
Smažené hovězí krokety v panko strouhance, fazolový cassoulet, massaman curry omáčka
13. - 17. 2.
Hovězí líčka s pastinákovým pyré, hrušky ve svařeném víně, pastinákovými chipsy, omáčkou demi-glaze a bylinkovým olejem
20. - 24. 2.
Sladké a křupavé kuře, jasmínová rýže a asijský salát
27. 2. - 3. 3.
Kuřecí stripsy v kokosové strouhance, asijský salát z rýžových nudlí a teriyaki omáčkou