Zvěřina je tu

Každý týden se můžete těšit na specialitu divoké kuchyně. Od Kančích řízečků v bylinkovém jogurtu přes dančí ragú až po bažantí stehno.

  1. - 18. 11.

Smažené kančí řízečky marinované v bylinkovém jogurtu s česnekem, bramborový salát a hruškový kompot

  1. - 25. 11.

Dančí ragú s povidky a kořenovou zeleninou, spätzle

  1. 11. - 2. 12.

Bažantí stehno na divoko, kapusta, bramborové krokety

  1. 12. - 9. 12.

Jelení kýta na smetaně, brusinky, karlovarský knedlík

Další aktuality

Kontakt
HOPI Campus, Modletice 80,
Modletice, 252 01
info@perfectcanteen.cz
Fakturační údaje
Perfect Canteen s. r. o.
Pražská 673,
Miřetice u Klášterce nad Ohří
431 51 Klášterec nad Ohří
IČ: 09050329

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies