Mušle přímo z moře

Každý den ochutnejte recepty z mušlí, které připravil náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk.

V našich vybraných kantýnách se můžete těšit na jedinečnou akci Prague Mussel Week. Slávky dovezené v kádích z mořskou vodou jsou vytahovány před úpravou. Zachovávají si tak autentickou chuť přímořského menu.

Náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk pro vás připravil spoustu receptů, které můžete objevovat od 26. 9. až do 30. 9.

26. 9.
Slávky  na bílém víně se zeleninou, naše bageta

27. 9.
Slávky v  pikantní rajčatové omáčce s chorizem, naše bageta

29. 9.
Slávky na  černém pivě, hranolky, petrželková majonéza

30. 9.
Slávky s  jablky Granny Smith a slaninou, naše bageta

Nabídka se vztahuje na naše podniky: 

Restaurant Crystal

Biocev Vestec

Churchill Square

Řízení letového provozu

Perfect Canteen Makro

Perfect Canteen Gemini

Perfect Canteen MONETA Money Bank

Perfect Canteen O2

Perfect Canteen Komerční Banka

Dynamica Waltrovka

Bistro Hala

Other news