Grand Kitchen Vlněna

AŽ 300 MÍST K SEZENÍ

Prostor restaurace jsme rozdělili s našimi architekty do několika zón. Užít si tak můžete posezení při kávě, obědu a večeři v intimním prostředí i ve větších skupinách. V letních měsících jsme pro vás připravili samozřejmě také 2 zahrádky.

25 POKRMŮ KAŽDÝ DEN

Každý den dvě kompletní menu české i mezinárodní kuchyně, 4 jídla ze sezónního salátového pasta baru, 6 specialit A la Carte či 3 kulinářské grilované pokrmy připravované na našem grilu. A připravujeme toho pro vás daleko víc, stačí k nám vyrazit.

NA POČTU NEZÁLEŽÍ

Chtěli jsme, abyste se u nás cítili jako doma.
A pokud chcete uskutečnit velký či malý meeting s partnery, spolupracovníky nebo fanoušky, není problém. Ve Vlněně můžete klidně promítat a pohodlně se posadit k našim dřevěným stolům od našich designerů.

Na tomto konceptu jsme pracovali více než rok a půl. Neexistuje tu svět kuchyně a svět hostů, vytvořili jsme jeden prostor a ten propojili, všichni jsou tu součástí jednoho organismu, který žije a dýchá pro kulinářský zážitek.

Celý náš tým, přední čeští architekti, šéfkuchaři, všichni jsme chtěli naplnit naši vizi a propracovat ji do sebemenších detailů. 

Otevírací doba

 

Těšíme se na vás KAŽDÝ VŠEDNÍ DEN 8:00 - 15:00

TÝDENNÍ MENU ODEBÍRAT MENU

OFFICE CATERING


Občerstvení do kanceláře si můžete
objednat u manažera restaurace
Davida Olejníčka.


Pro rozsáhlejší akce využijte našich
specializovaných cateringových služeb
Perfect Catering.

CHRÁNÍME ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

Ekologie pro nás není prázdný pojem a snažíme se odpovědně snižovat zatěžování životního prostředí účtenkami a papírovými doklady, které můžeme převést do elektronické formy. Útratu u nás zaznamenáváte na vratnou konzumační kartu, kterou obdržíte při vstupu. Platit můžete rovnou od stolu, pomocí aplikace. A pokud byste přeci jenom chtěli použít hotovost, tak není problém i na to jsme připravení.

    
 

Grand Kitchen Vlnena

Grand Kitchen Vlněna by Filip Sajler

Přízova 526/7, 602 00 Brno 2

E-mail: info@grandkitchenvlnena.cz
Telefon: +420 607 064 921

Manažer provozu: David Olejníček
Šéfkuchař: Pavel Lazar