TRADIČNÍ VELIKONOCE

Od pondělí 11. 4 se můžete těšit v našich kantýnách na speciální Velikonoční menu. Pro každý den až do Zeleného čtvrtku můžete objevovat minimálně jeden tradiční recept českých Velikonoc denně. 
11. 4. Pondělí
Mrkvový krém s kuřecí galantinou, zastřené vejce, špenát a cuketové rösty (velká polévka)
 
12. 4. Úterý
Králičí hřbet ve slanině s tradiční velikonoční nádivkou, ragú z čočky a jemným česnekovým Demi-glace
13. 4. Škaredá středa
Velikonoční sekaná s vejcem, karotkové pyré a glazovaný hrášek s bylinkami
 
Tradiční trhanec s rumem, rozinkami, karamelizovanými hruškami a meduňkovým sirupem
 
14. 4. Zelený čtvrtek
Hráškový krém s houbovou sedlinou
 
Pošírovaná treska se špenátem, pučálkou (naklíčený hrách pečený na másle), fava fazolky a řeřichovou omáčkou

DALŠÍ AKTUALITY