KAŽDÉ ÚTERÝ A ČTVRTEK

Každé úterý a čtvrtek můžete ochutnávat speciality a recepty našeho kreativního šéfkuchaře Martina Staňka. Od rostlinné kuchyně s Karbanátkem s čočkou a šťouchanými brambory, po tradiční recepty klasiků až po sladké Bavorské vdolky s povidly a tvarohem. Letošní smažený měsíc stojí opravdu za to, to nám věřte, podívejte se, co můžete ochutnat v našich restauracích a kantýnách.
1. 3,
#ROSTLINNE: Karbanátek s čočkou, šťouchané brambory, kyselá okurka.
 
3. 3.
#LOKALNE: Langoš s trhanou vepřovou plecí v BBQ omáčce, křupavá okurka a uzená mayo
 
8. 3.
SLADKÉ: Smažená jablíčka ve vanilkové omáčce
 
10. 3.
#ETNICKY: Presovaný bůček v panko strouhance, bao buns, hoisin omáčka a křupavá zelenina s koriandrem
15. 3.
#ROSTLINNE: "Kuřecí" řízek, šťouchané brambory a malý coleslaw salát
 
17. 3.
#LOKALNE: Smažené grundle s trhaným listovým salátem, citrónem a bylinkovou mayo
 
22. 3.
SLADKÉ: Bavorské vdolky s povidly a tvarohem
 
24. 3.
#LOKALNE: Kyjevský kotlet (smažené kuřecí supreme plněné bylinkovým máslem), bramborová kaše a malý okurkový salát
 
 
29. 3.
#ROSTLINNE: Corn Dogs (smažené klobásky se sýrem v kukuřičném těstíčku), hranolky a kečup
 
31. 3.
#ETNICKY: Sicilské arancini plněné hovězím ragú a mozzarelou s tomatovou omáčkou

DALŠÍ AKTUALITY