KAŽDÝ DEN NOVÝ RECEPT

 
Prague Mussle Week se nezadržitelně blíží a u nás se můžete těšit na spoustu receptů.
 
Po celý týden v každé naší kantýně a restauraci u nás najdete skvělé recepty od našeho CEO Filipa Sajlera a kreativního šéfkuchaře Martina Staňka.
Mrkněte se na co se můžete těšit každý den:

13. 9. Pondělí

Slávky v pikantní rajčatové omáčce s chorizem a smaženou tortillou

 

14. 9. Úterý

Slávky na bílém víně se zeleninou a rustikální bagetou

 

15. 9. Středa

Slávky na curry s kokosovým mlékem, jasmínová rýže

16. 9. Čtvrtek

Slávky na černém pivě, hranolky, petrželková majonéza

 

17. 9. Pátek

Slávky s dýní a bilým vínem, bramborové noky, rukola a pražená  semínka

 

Týdenní pasta

Linguine se slávkami v rajčatové omáčce s bazalkou

Galerie