Tradiční i netradiční kombinace od našich šéfkuchařů po celý květen.
Každý týden nové kombinace a chutě orientu od Sýrie až po Indii. Od našich šéfkuchařů Martina Staňka a Martina Kallasche.
ÚTERÝ - STŘEDA
Salát Fattoush -zeleninový salát s granátovým jablkem, cizrnou, mátou a krutony z pita chleba
ČTVRTEK - PÁTEK
Mousaka s mletý jehněčím a vepřovým masem
ÚTERÝ - STŘEDA
Mujaddara Levantská čočka s rýží a smaženou cibulkou
ČTVRTEK - PÁTEK
Sish kebab z vepřové plece, pikantní libanonské brambory Batata harrah, Baba ganoush- dip z pečeného lilku a tahini
PONDĚLÍ - ÚTERÝ
Moutabaka - zapečené lilky s mletým hovězím masem v rajčatech, basmati rýže
STŘEDA - PÁTEK
Ouzi-kořeněné rizoto s trhaným hovězím masem, slunečnícovými semínky, mandlemi, libanonský okurkový salát
PONDĚLÍ - ÚTERÝ
Yakhnet bazella- hovězí guláš s hřebíčkem, mrkví a hráškem, placatý chléb
STŘEDA - PÁTEK
Syrské kuře(kuřecí 1/4 pečená na zázvoru, skořici, římském kmíně v rajčatech) s petrželovým bulgurem
PONDĚLÍ - STŘEDA
Shawarma- kuřecí stehenní řízky v pita chlebu s mátovým jogurtem