Orientální kuchyně

Tradiční i netradiční kombinace od našich šéfkuchařů po celý květen.

Každý týden nové kombinace a chutě orientu od Sýrie až po Indii. Od našich šéfkuchařů Martina Staňka a Martina Kallasche.

  1. - 5. 5.

ÚTERÝ - STŘEDA
Salát Fattoush -zeleninový salát s granátovým jablkem, cizrnou, mátou a krutony z pita chleba

ČTVRTEK - PÁTEK
Mousaka s mletý jehněčím a vepřovým masem

  1. - 12. 5.

ÚTERÝ - STŘEDA
Mujaddara Levantská čočka s rýží a smaženou cibulkou

ČTVRTEK - PÁTEK
Sish kebab z vepřové plece, pikantní libanonské brambory Batata harrah, Baba ganoush- dip z pečeného lilku a tahini

  1. - 19. 5.

PONDĚLÍ - ÚTERÝ
Moutabaka - zapečené lilky s mletým hovězím masem v rajčatech, basmati rýže

STŘEDA - PÁTEK
Ouzi-kořeněné rizoto s trhaným hovězím masem, slunečnícovými semínky, mandlemi, libanonský okurkový salát

  1. - 26. 5.

PONDĚLÍ - ÚTERÝ
Yakhnet bazella- hovězí guláš s hřebíčkem, mrkví a hráškem, placatý chléb

STŘEDA - PÁTEK
Syrské kuře(kuřecí 1/4 pečená na zázvoru, skořici, římském kmíně v rajčatech) s petrželovým bulgurem

  1. - 31. 5

PONDĚLÍ - STŘEDA
Shawarma- kuřecí stehenní řízky v pita chlebu s mátovým jogurtem

Další aktuality

Kontakt
HOPI Campus, Modletice 80,
Modletice, 252 01
info@perfectcanteen.cz
Fakturační údaje
Perfect Canteen s. r. o.
Pražská 673,
Miřetice u Klášterce nad Ohří
431 51 Klášterec nad Ohří
IČ: 09050329

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies