Mexiko je tu

Ochutnejte rostlinnou variaci mexické kuchyně.

Bistro VEGEt je již celý duben otevřené veřejnosti a od 17. do 21. 4., jsme si tu připravili MEXICKÝ TÝDEN. Díky naší šéfkuchařce Lucie Bubeníkové tak máte šanci poznat mexickou kuchyni z úplně nové perspektivy. Podívejte se, co se pro vás plánuje.

Polévka:

Posole rojo

Snídaně: 

Huevos rancheros - snídaňové fazole s nevajíčkem

Chilaquiles - nachos s pálivou omáčkou

Migas - mexické míchané vajíčka

Snídaňová hashe – směs pečené dýně se špenátem

Churros  - smažené sladké těsto se skořicovým cukrem aslaným karamelem

Obědy

Hlavní jídla:

Chilli sin carne

Omáčka Mole Poblano s nekuřecími kousky

 

Přílohy: Rýže, černé fazole, nachos, tortillas

 

Denní speciality:

Po

tacos nopalitos – tortilla, černé fazole, grilovaný kaktusový list, „sýr“

enfrijoladas

 

Út

tacos queso y poblano – tortilla, grilovaná paprika sesýrem, červená řepa

enchiladas 

 

St

tacos tinga de "pollo" – tortilla, marinované nekuřecí, chipotle mayo, cibulka s koriandrem 

burritos

 

Čt

Tacos „al pastor“ – tortilla, marinovaný grilovaný tempeh s achiote, grilovaný ananas, cibulka s koriandrem

Quesadilla de queso

 

Omáčky a salsy:

Pico de galo

Salsa verde

Salsa mango jalapenos

Zauzený chipotle may

Cheddar cheese dip

Cibule s koriandrem

Nakládaná červená řepa

 

plus další mexické ensaladas snacky a pití dle denní nabídky

Další aktuality

Kontakt
HOPI Campus, Modletice 80,
Modletice, 252 01
info@perfectcanteen.cz
Fakturační údaje
Perfect Canteen s. r. o.
Pražská 673,
Miřetice u Klášterce nad Ohří
431 51 Klášterec nad Ohří
IČ: 09050329

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies