Ochutnejte rostlinnou variaci mexické kuchyně.
Bistro VEGEt je již celý duben otevřené veřejnosti a od 17. do 21. 4., jsme si tu připravili MEXICKÝ TÝDEN. Díky naší šéfkuchařce Lucie Bubeníkové tak máte šanci poznat mexickou kuchyni z úplně nové perspektivy. Podívejte se, co se pro vás plánuje.
Posole rojo
Huevos rancheros - snídaňové fazole s nevajíčkem
Chilaquiles - nachos s pálivou omáčkou
Migas - mexické míchané vajíčka
Snídaňová hashe – směs pečené dýně se špenátem
Churros - smažené sladké těsto se skořicovým cukrem aslaným karamelem
Hlavní jídla:
Chilli sin carne
Omáčka Mole Poblano s nekuřecími kousky
Přílohy: Rýže, černé fazole, nachos, tortillas
Po
tacos nopalitos – tortilla, černé fazole, grilovaný kaktusový list, „sýr“
enfrijoladas
Út
tacos queso y poblano – tortilla, grilovaná paprika sesýrem, červená řepa
enchiladas
St
tacos tinga de "pollo" – tortilla, marinované nekuřecí, chipotle mayo, cibulka s koriandrem
burritos
Čt
Tacos „al pastor“ – tortilla, marinovaný grilovaný tempeh s achiote, grilovaný ananas, cibulka s koriandrem
Quesadilla de queso
Pico de galo
Salsa verde
Salsa mango jalapenos
Zauzený chipotle may
Cheddar cheese dip
Cibule s koriandrem
Nakládaná červená řepa
plus další mexické ensaladas snacky a pití dle denní nabídky