Po celý březen. Ochutnejte velké saláty, závitky a spoustu dalšího podle receptur našich šéfkuchařů.
V každém březnovém týdnu u nás můžete najít speciality od našeho kreativního šéfkuchaře Martina Staňka a šéfkuchaře Martina Kallasche. Od menších až po větší jídla, od etnických až po tradiční. Věřte, že si určitě vyberete.
6. - 7. 3.
Kuřecí stehno pečené v bylinkách s máslem, mladá zelenina a jarní nádivka
8. - 10. 3.
Hráškové rizoto, vejce 63°C, řeřicha,a pohankový popcorn
6. - 10. 3.
VELKÝ BALENÝ SALÁT: JARNÍ THASKÝ SALÁT S TRHANÝM KUŘECÍM MASEM
13. - 14. 3.
Plněné kuřecí prso vinnou klobásou,pečený pórek s choziro krustou,karotkovo-bramborové pyré
15. - 17. 3.
Pasta se špenátovým pestem, cottage sýre, cherry rajčaty
13. - 17. 3.
VELKÝ BALENÝ SALÁT: NEWYORSKÝ DETOX SALÁT
20. - 21. 3.
Wellington z vepřové panenky s pečenou jarní zeleninou (mrkev, řapík, pastinák, řepa, pórek, bylinky)
20.3.
DENNÍ POLÉVKA: Hráškový krém s mátou
20.3.
DENNÍ JÍDLO: Jarní závitky s krevetami, naše sweet chilli omáčka
22. - 24. 3.
Grilovaný filet pstruha, řeřichová omáčka, pečená mrkev s natí, grenaile
20. - 24. 3.
VELKÝ BALENÝ SALÁT: JARNÍ KŘUPAVÝ SALÁT S CIZRNOVÝMI KRUTONY
27. - 28. 3.
Zeleninové tagliatelle s arašídovo-kokosovou omáčkou
29. - 31. 3.
Kuřecí stehno na česneku, špenátový knedlík, omáčka z podmáslí
27. - 31. 3.
VELKÝ BALENÝ SALÁT: JARNÍ PROBIOTICKÝ SALÁT S KLÍČENÝMI LUŠTĚNINAMI