Chuť Francie

Od 4. 9. až do 27. 9. si můžete užít speciality francouzské kuchyně.

Podívejte se, co pro vás připravili naši kreativní šéfkuchaři Martin Staněk a Martin Kallasch. Věříme, že vám bude chutnat.

4-5. 9. Dvoudenní Alsase

  • Choucroute garnie á la savernoise - Kysané zelí na alsaský způsob s vařenou vepřovou plecí, uzenou slaninou, klobásou, párkem a vařené brambory

6. 9. Soupe de pois cassés, croûtons at flanc fumé - Hrachový krém zahuštění střídkou bílého chleba, bramborami s uzeným bokem a krutony

6.-8. 9. Třídenní Alsase

  • Suprême de volaille aux champignons forestiers -Kuřecí prso nadívané lesními houbami s vaječnými špeclemi

11.-12. 9. Dvoudenní Nord Picardie

  • Boudin pommes-rhubarbe- Vepřové tmavé jelito s rebarorovo-jabklovým kompotem a pažitkovými bramborami

13. 9. Soupe des hortillons-Bramborová polévka s hlávkovým zelím, hráškem a pórkem

13.-15. 9. Třídenní Nord Picardie

  • Lapin au cider,Crapiauds de mais - Králík na cideru s kukuřičnými plackami

18.-19. 9. Dvoudenní Bourgogne

  • Œufs en Meurette - Ztracená vejce v červeném víně s žampiony, slaninou na bílém chlebu

20. 9. Créme de potiron aux noisettes, moules-Dýňový krém s lískovými ořechy a mušlemi

20.-22. 9. Třídenní Bourgogne

  • Bœf burgignon s celerovo-bramborovým pyré/ Poulet mariné au citron - Kuře na citronéch(žampiony, cibulky), s pečenými grenaillemi

25.-29. 9. MUSSEL WEEK

Další aktuality

Kontakt
Jemnická 1138/1
info@perfectcanteen.cz
Fakturační údaje
Perfect Canteen s. r. o.
Jemnická 1138/1, Michle
140 00 Praha 4
IČ: 09050329

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies