Perfect Canteen
IBC
Září roku 2018 je den otevření nového provozu Perfect Canteen IBC v areálu International Business Centra. Restaurace má 170 míst k sezení a další místa na venkovním nádvoří.
Jak to u nás chodí
Koncept restaurace je samoobslužný. Jídla vydávají kuchaři dle vaší objednávky a vy si jej na tácu odnášíte ke stolu. V samoobslužných zónách si můžete nalít polévku, sestavit teplý oběd nebo salát, načepovat nápoj a ve vitrínách si vybrat další zboží.
Součástí výdeje je i profesionální kávovar Nespresso, na kterém si připravíte lahodnou kávu v mnoha variacích. Ve vitríně si ke kávě můžete vybrat dle chuti dezert.
Platba na pokladně
Na dvou pokladnách můžete hradit konzumaci hotově, přes bankovní terminál, stravenkou nebo z přednabité zákaznické karty (vstupní karty do budovy).
Zákaznické karty
Kapacita restaurace je omezena a v čase oběda se snadno naplní. Ve špičce mezi 11:30 - 13:00 se mohou tvořit u pokladen fronty. Chcete-li se vyhnout čekání, doporučujeme vám obědvat mimo špičku a platit z přednabité karty. Zákaznické konto vám rádi zřídíme obratem.
Bezhotovostní platba ze zákaznického konta má řadu výhod:
• výrazně rychlejší postup při placení (přiložením karty na čtečku se automaticky ihned odečte kredit ve výši aktuální útraty),
• nemusíte nosit hotovost ani peněženku, přístupovou kartu s sebou máte vždy,
• výši kreditu můžete vyčerpat do koruny, na stravenky nevracíme,
• své konto máte neustále pod kontrolu – na každé účtence vám pro informaci tiskneme zůstatek.
Vklady na konto lze snadno provádět přímo na pokladnách v restauraci od pondělí do pátku v čase mimo obědovou špičku, která je mezi 11:30 – 13:00.
Otevírací doba
Perfect Canteen IBC pro vás bude mít otevřeno od pondělí do čtvrtka 8:00 - 16:30, pátek 8:00 – 15:00.
V případně potřeby lze individuálně domluvit prodloužení otevírací doby nebo pronájem prostoru.
Polední menu
Každý den je na výběr ze 2 druhů polévek. Připravujeme také kombinaci hotových i A la carte jídel vydávaných našimi profesionálními kuchaři v následující sestavě:
• 2 hotová jídla ve výdeji s kombinací 2-3 jídel v teplém bufetu v tomto složení
- česká kuchyně / středoevropská kuchyně,
- jídla mezinárodní kuchyně,
- jídla ze sezónních surovin,
• 3 jídla ze sezónního pasta baru z čerstvých těstovin s výběrem několika druhů omáček,
• 3 jídla Chef’s special / Front cooking (primárně výběr steaků, burgerů).
Samozřejmostí je i nabídka ze samoobslužného salátového baru, účtovaná dle váhy na pokladně. V salát baru najdete domácí dresingy, ochucené oleje, semínka, ořechy a další dochucovadla. Salát lze tak kombinovat dle své chuti. Podáváme i kusové jedno-druhové saláty.
Kromě tradičních kavárenských zákusků nabízíme cukrářský sortiment vlastní výroby (a to i raw dezerty, dezerty bez lepku a rafinovaného cukru a laktózy).
Nápoje
Ve výdejové části naleznete soda bar, díky kterému si můžete načepovat vodu / sodu a dle chuti přidat sirup a další doplňky. V nabídce je i další kusový nápojový sortiment.
Etážový servis
Perfect Canteen IBC pro vás připravuje širokou nabídku office cateringu, který lze objednávat u manažera restaurace na emailu ibc@perfectcanteen.cz. Objednané občerstvení vám připravíme k vyzvednutí nebo po domluvě zaneseme až k vám do kanceláře.
Sortiment etážového servisu naleznete na stránce níže v odkazu na celou nabídku.
V případně náročnějších požadavků na catering, máme k dispozici vlastní specializovanou cateringovou divizi Perfect Catering. Profesionálové z této společnosti vám rádi připraví cokoliv, co si budete přát – od oslavy narozenin po velkou výroční party nebo přehlídku – více informací, včetně referencí naleznete na: www.perfectcatering.cz
Zveřejňování týdenního menu
Týdenní menu Perfect Canteen IBC naleznete vždy na těchto stránkách. Pokud se níže přihlásíte pro odběr menu, bude vám každé pondělí ráno chodit do vámi zvolené e-mailové adresy.
Perfect Canteen IBC
Pobřežní 620/3, 186 00 Praha
Manažer provozu: Katarína Schulczová I Šéfkuchař: Daniel Aizner
E-mail: ibc@perfectcanteen.cz
Telefon: +420 720 131 674
OTEVÍRACÍ DOBA: pondělí-čtvrtek 800–1630 pátek 800–1500 Sobota-neděle ZAVŘENO
VÝDEJ OBĚDŮ: 1100–1430
SNÍDAŇOVÝ BAR: pondělí-pátek 800–1030
PRAVIDLA VEDENÍ VIRTUÁLNÍCH KONT VE FIREMNÍCH RESTAURACÍCH A KAVÁRNÁCH