IBC - Perfect Canteen

Perfect Canteen
IBC

Září roku 2018 je den otevření nového provozu Perfect Canteen IBC v areálu International Business Centra. Restaurace má 170 míst k sezení a další místa na venkovním nádvoří.

Jak to u nás chodí

Koncept restaurace je samoobslužný. Jídla vydávají kuchaři dle vaší objednávky a vy si jej na tácu odnášíte ke stolu. V samoobslužných zónách si můžete nalít polévku, sestavit teplý oběd nebo salát, načepovat nápoj a ve vitrínách si vybrat další zboží.

Součástí výdeje je i profesionální kávovar Nespresso, na kterém si připravíte lahodnou kávu v mnoha variacích. Ve vitríně si ke kávě můžete vybrat dle chuti dezert.

Platba na pokladně

Na dvou pokladnách můžete hradit konzumaci hotově, přes bankovní terminál, stravenkou nebo z přednabité zákaznické karty (vstupní karty do budovy).

Zákaznické karty

Kapacita restaurace je omezena a v čase oběda se snadno naplní. Ve špičce mezi 11:30 - 13:00 se mohou tvořit u pokladen fronty. Chcete-li se vyhnout čekání, doporučujeme vám obědvat mimo špičku a platit z přednabité karty. Zákaznické konto vám rádi zřídíme obratem.

Bezhotovostní platba ze zákaznického konta má řadu výhod:

• výrazně rychlejší postup při placení (přiložením karty na čtečku se automaticky ihned odečte kredit ve výši aktuální útraty),

• nemusíte nosit hotovost ani peněženku, přístupovou kartu s sebou máte vždy,

• výši kreditu můžete vyčerpat do koruny, na stravenky nevracíme,

• své konto máte neustále pod kontrolu – na každé účtence vám pro informaci tiskneme zůstatek.

Vklady na konto lze snadno provádět přímo na pokladnách v restauraci od pondělí do pátku v čase mimo obědovou špičku, která je mezi 11:30 – 13:00.

Otevírací doba

Perfect Canteen IBC pro vás bude mít otevřeno od pondělí do čtvrtka 8:00 - 16:30, pátek 8:00 – 15:00.

V případně potřeby lze individuálně domluvit prodloužení otevírací doby nebo pronájem prostoru.

Polední menu

Každý den je na výběr ze 2 druhů polévek. Připravujeme také kombinaci hotových i A la carte jídel vydávaných našimi profesionálními kuchaři v následující sestavě:

• 2 hotová jídla ve výdeji s kombinací 2-3 jídel v teplém bufetu v tomto složení
- česká kuchyně / středoevropská kuchyně,
- jídla mezinárodní kuchyně,
- jídla ze sezónních surovin,

• 3 jídla ze sezónního pasta baru z čerstvých těstovin s výběrem několika druhů omáček,

• 3 jídla Chef’s special / Front cooking (primárně výběr steaků, burgerů).

Samozřejmostí je i nabídka ze samoobslužného salátového baru, účtovaná dle váhy na pokladně. V salát baru najdete domácí dresingy, ochucené oleje, semínka, ořechy a další dochucovadla. Salát lze tak kombinovat dle své chuti. Podáváme i kusové jedno-druhové saláty.

Kromě tradičních kavárenských zákusků nabízíme cukrářský sortiment vlastní výroby (a to i raw dezerty, dezerty bez lepku a rafinovaného cukru a laktózy).

Nápoje

Ve výdejové části naleznete soda bar, díky kterému si můžete načepovat vodu / sodu a dle chuti přidat sirup a další doplňky. V nabídce je i další kusový nápojový sortiment.

Etážový servis

Perfect Canteen IBC pro vás připravuje širokou nabídku office cateringu, který lze objednávat u manažera restaurace na emailu ibc@perfectcanteen.cz. Objednané občerstvení vám připravíme k vyzvednutí nebo po domluvě zaneseme až k vám do kanceláře.

Sortiment etážového servisu naleznete na stránce níže v odkazu na celou nabídku.

V případně náročnějších požadavků na catering, máme k dispozici vlastní specializovanou cateringovou divizi Perfect Catering. Profesionálové z této společnosti vám rádi připraví cokoliv, co si budete přát – od oslavy narozenin po velkou výroční party nebo přehlídku – více informací, včetně referencí naleznete na: www.perfectcatering.cz

Zveřejňování týdenního menu

Týdenní menu Perfect Canteen IBC naleznete vždy na těchto stránkách. Pokud se níže přihlásíte pro odběr menu, bude vám každé pondělí ráno chodit do vámi zvolené e-mailové adresy.

 


Perfect Canteen IBC
Pobřežní 620/3, 186 00 Praha
Manažer provozu: Katarína Schulczová I Šéfkuchař: Daniel Aizner
E-mail: ibc@perfectcanteen.cz
Telefon: +420 720 131 674


OTEVÍRACÍ DOBA:  pondělí-čtvrtek 800–1630 pátek 800–1500  Sobota-neděle ZAVŘENO


VÝDEJ OBĚDŮ: 1100–1430


SNÍDAŇOVÝ BAR:  pondělí-pátek 800–1030



PRAVIDLA VEDENÍ VIRTUÁLNÍCH KONT VE FIREMNÍCH RESTAURACÍCH A KAVÁRNÁCH

Informace o zpracování osobních údajů zákaznických kont