Zvěřina je tu

Od 1. 11. až do 30. 11. si můžete užít speciality zvěřiny.

Podívejte se, co pro vás připravili naši kreativní šéfkuchaři Martin Staněk a Martin Kallasch. Věříme, že vám bude chutnat.

13.-14. 11.

                Výpečky z divočáka s dušeným kysaným zelím , chlupaté knedlíky s dýňovými škvarky

15.-16. 11.

                    Zvěřinový  vývar z kostí se zeleninou, koňakem, houbové celestinské nudle

                     Zvěřinová sekaná pečeně s jalovcovou omáčkou, dýňové pyré, nakládaná zelenina

20.-21. 11.

             Dančí guláš s marinovanou cibulkou, vaječnými  špecle s pečenou dýní

13. 9.

           Soupe des hortillons-Bramborová polévka s hlávkovým zelím, hráškem a pórkem

22.-24. 11.

             Dýňová  polévka s praženými semínky

             Mufloní plec na divoko, šťouchané brambory s dýní,  smažená cibulka

27..-28. 11.

            Jelení  krk na smetaně s karlovarskými knedlíky, brusinkami, citronem a šlehačkou

29.-30. 11.

           Zvěřinová  gulášová polévka s mletým masem, majoránkou a chilli

          Dýňové rizoto s filírovaným kachním prsem

Další aktuality

Kontakt
HOPI Campus, Modletice 80,
Modletice, 252 01
info@perfectcanteen.cz
Fakturační údaje
Perfect Canteen s. r. o.
Pražská 673,
Miřetice u Klášterce nad Ohří
431 51 Klášterec nad Ohří
IČ: 09050329

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies