Mušle přímo z moře

Každý den ochutnejte recepty z mušlí, které připravil náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk.

V našich vybraných kantýnách se můžete těšit na jedinečnou akci Prague Mussel Week. Slávky dovezené v kádích z mořskou vodou jsou vytahovány před úpravou. Zachovávají si tak autentickou chuť přímořského menu.

Náš kreativní šéfkuchař Martin Staněk pro vás připravil spoustu receptů, které můžete objevovat od 26. 9. až do 30. 9.

26. 9.
Slávky  na bílém víně se zeleninou, naše bageta

27. 9.
Slávky v  pikantní rajčatové omáčce s chorizem, naše bageta

29. 9.
Slávky na  černém pivě, hranolky, petrželková majonéza

30. 9.
Slávky s  jablky Granny Smith a slaninou, naše bageta

Nabídka se vztahuje na naše podniky: 

Restaurant Crystal

Biocev Vestec

Churchill Square

Řízení letového provozu

Perfect Canteen Makro

Perfect Canteen Gemini

Perfect Canteen MONETA Money Bank

Perfect Canteen O2

Perfect Canteen Komerční Banka

Dynamica Waltrovka

Bistro Hala

Další aktuality

Kontakt
HOPI Campus, Modletice 80,
Modletice, 252 01
info@perfectcanteen.cz
Fakturační údaje
Perfect Canteen s. r. o.
Pražská 673,
Miřetice u Klášterce nad Ohří
431 51 Klášterec nad Ohří
IČ: 09050329

Používáme cookies

Tyhle datové soubory zajišťují funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i  personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.
Prohlášení o cookies
Cookies