Leden ve znamení Signature by Perfect Chefs!

Šéfkuchaři Perfect Canteen interně soutěžili o nejlepší jídlo připravené v souladu se sezónou. Vybrali jsme pro vás 8 nejlepších receptů a vy nyní můžete ochutnat, co se u nás urodilo.

 
Signature by Perfect Chefs

Soutěžte s námi a získejte 2x voucher na obědové menu!

 

Přihlaste se na náš Facebookový profil:
www.facebook.com/PerfectCatering.cz

V albu s názvem Signature by Perfect Chefs 2019 najděte fotku svého favorita a dejte mu svůj like. Z vítězného jídla vylosujeme 3 výherce, kteří získají voucher na 2 obědová menu. Podrobná pravidla naleznete ZDE.


Na jaká jídla se můžete těšit?

8. 1. 2019

Glazovaný bůček s pivním karamelem a čočkou Beluga
(Perfect Canteen AVAST PRAHA)

10. 1. 2019

Krůtí roláda plněná řepou a jablky v bránici s ořechovo-bramborovou kaší, restovaným zelím se sušeným ovocem a šalvějovým demi-glace
(Perfect Canteen Řízení letového provozu)

15. 1. 2019

Vepřové, zelí, kapusta a sušená švestka
(Perfect Canten AVAST BRNO)

17. 1. 2019

Telecí sekaná se šalvějí, plněná hlívou ústřičnou, pečená v bránici s jablkovo cibulovým chutney, kapustovými bramboráky a slámou z červené řepy
(Perfect Canteen VIG ČR)

22. 1. 2019

Presovaný bůček s bramborovým soufflé a chutney z červené řepy
(Perfect Canten AVAST BRNO)

24. 1. 2019

Sous vide mufloní kýta s řepným pyré a demi-glace
(Perfect Canteen IBC)

29. 1. 2019

Krokety z bůčku, spätzle, houbové ragú
(Perfect Canteen BIOCEV)

31. 1. 2019

Konfitovaný vepřový bok se šalvějí a zadělávaná kapusta se slaninou kořenovou zeleninou a jablky, bramborové placky
(Perfect Canteen MAKRO)

 

 
 
 

 

Glazovaný bůček s pivním karamelem a čočkou Beluga
Glazovaný bůček s pivním karamelem a čočkou Beluga

Krůtí roláda plněná řepou a jablky v bránici s ořechovo-bramborovou kaší, restovaným zelím se sušeným ovocem a šalvějovým demi-glace
Krůtí roláda plněná řepou a jablky v bránici s ořechovo-bramborovou kaší

 
 
 

Vepřové, zelí, kapusta a sušená švestka
Vepřové, zelí, kapusta a sušená švestka

Telecí sekaná se šalvějí, plněná hlívou ústřičnou, pečená v bránici s jablkovo cibulovým chutney, kapustovými bramboráky a slámou z červené řepy
Telecí sekaná se šalvějí, plněná hlívou ústřičnou, pečená v bránici s jablkovo cibulovým chutney

 
 
 

Presovaný bůček s bramborovým soufflé a chutney z červené řepy
Presovaný bůček s bramborovým soufflé a chutney
z červené řepy

Sous vide mufloní kýta s řepným pyré a demi-glace
Sous vide mufloní kýta s řepným pyré a demi-glace

 
 
 

Krokety z bůčku, spätzle, houbové ragú
Krokety z bůčku, spätzle, houbové ragú

Konfitovaný vepřový bok se šalvějí a zadělávaná kapusta se slaninou kořenovou zeleninou a jablky, bramborové placky
Konfitovaný vepřový bok se šalvějí a zadělávaná kapusta se slaninou kořenovou zeleninou a jablky