Treska pečená v papilotě s mangoldem
a mladými brambůrky

Suroviny na 1 porci

 

Treska 150g
Brambory Grenaille 180g
Mangold 100g
Sůl špetka
Pepř špetka
Olivový olej 10ml
Vlašské ořechy 10ml
Cibule 15g
Pečící papír
Provázek

Další jarní detox recepty

Treska pečená v papilotě s mangoldem a mladými brambůrky

Postup přípravy

 

Uvařené brambory ve slupce překrájíme na ¼ a opečeme na olivovém oleji s nakrájenou cibulkou. V misce smícháme opečené brambory s nakrájeným mangoldem na nudličky, nasekanými a opraženými vlašskými ořechy. Vše osolíme a opepříme.

Hotovou směs pokládáme na pečící papír, na směs dáme osolenou rybu. Vše pěkne zabalíme a pečeme ve vyhřáté troubě na 160°C cca 25 minut.

Dobrou chuť!