RAW tagliatelle se špenátovým pestem,
cherry rajčaty a směsí semínek

Suroviny na 1 porci

 

Mrkev 100g
Bílá ředkev 100g
Cuketa 100g

Pesto

Špenát listový 30g
Olivový olej ex. 25ml
Česnek 3g
Dýňová semínka 7g
Slunečnicová semínka 7g
Sůl špetka
Pepř špetka

Na ozdobení

Cherry rajčata 40g
Dýňová semínka 7g
Slunečnicová semínka 7g
Lněné semínka 7g

Další jarní detox recepty

RAW tagliatelle se špenátovým pestem, cherry rajčaty a směsí semínek

Postup přípravy

 

Očištěnou mrkev, ředkev a cuketu pomocí škrabky nakrájíme na tenké plátky (tvar tagliatelle).

Pesto vytvoříme rozmixováním všech surovin dohromady. Nemusí být úplně jemné, kousky semínek a špenátu nejsou na škodu. Nebojte se pesto přechutit, jelikož syrová zelenina pojme hodně chuti.

Pesto smícháme s tagliatelle, přidáme rozkrájená cherry rajčata a zdobíme nepraženými semínky.

Dobrou chuť!